margriethommaMijn naam is Margriet Homma. Ik ben gediplomeerd Holistisch Therapeut, Reiki Master en trainer en bied (Reiki) cursussen aan. Daarnaast ben ik docent van de door de KTNO geaccrediteerde HBO-opleiding Holistisch Therapeut bij ZoMa-Opleidingen. Ik ben moeder van 2 dochters en houd van het leven. Van zowel de fun als van de lessen. Ik ben even intuïtief als nuchter, met veel ruimte voor humor. Coaching is mijn missie, zodat jij de flow van het leven weer mag ervaren. Met minder blokkades en meer zelfvertrouwen & bewustzijn. Dat je altijd genoeg energie hebt om te doen wat jij het liefst doet.

Ik heb geleerd en zelf ondervonden hoe je je bewust kunt worden van je gedachten. Zodat je deze net als emoties en pijn, zonder oordeel kunt waarnemen. Als het ware van op een afstandje. Wanneer dit lukt, voel je je automatisch minder meegesleurd en “vastzitten” in pijn, negatieve gedachten, angst en verdriet. Je voelt je niet langer gevangen in “jouw eigen film”, dat geeft lucht en ruimte. Je ervaart dan ook dat je in principe alles aan kunt wat er op je pad komt. Zonder de behoefte om overal controle over uit te oefenen. Om mee te deinen op de flow van jouw leven. Dat voelt een stuk relaxter!

Daarnaast ervaar ik telkens weer dat je met de juiste mindset, intenties en bewustzijn datgeen kunt creëren wat jij graag wilt in jouw leven. Dit wil ik jou ook graag leren, want dat is niet altijd makkelijk. We zitten namelijk vol belemmerende overtuigingen over belangrijke onderwerpen, waardoor je je niet kunt voorstellen dat er zó veel mogelijk is voor jou. Samen gaan we op zoek naar welke overtuigingen en blokkades jou nog in de weg zitten, om voluit te kunnen leven en creëren. Dan gaan we er mee aan de slag, wat ik telkens weer een magisch proces vindt. Prachtig om de kwartjes te zien en horen vallen! Vaak maak ik mee dat cliënten daarna zó enthousiast zijn, dat ze dit op hun beurt ook weer met anderen gaan delen. Prachtig toch?

Alles is energie, alles heeft energie nodig om te kunnen bestaan. In mijn praktijk is Reiki vaak een vast onderdeel in een sessie. Wij mensen zijn een fysieke, mentale, emotionele en energetische/spirituele eenheid. Dit betekent dat als er op een van deze gebieden een verstoring ontstaat, dit invloed heeft op de andere gebieden. Met mijn holistische visie benader ik jou als geheel. Ik focus me dus niet alleen op de klacht, maar we onderzoeken samen ook naar de oorzaak. Gezonde voeding en levensstijl zijn ook belangrijke factoren voor een optimale balans, hier denk ik graag in mee.

Ik ben geboren en opgegroeid in Vorden, in de Achterhoek. Na enkele omwegen ben ik in Arnhem gaan wonen. Na mijn opleiding tot paraveterinair te hebben afgerond, wilde ik de therapeutische richting op. In 2006 ben ik afgestudeerd als Bachelor in Social Work. Ik ben toen aan de slag gegaan als behandelaar in een psychiatrische kliniek. Opgroeiend in een ondernemersfamilie heb ik altijd de behoefte gevoeld om te creëren en te ondernemen. In 2011 kreeg ik de kans om zelf een behandelafdeling op te starten. Deze coördineer ik nog steeds met veel plezier en ik blijf altijd op zoek naar inspirerende inhoud. Daarnaast heb ik een leidende rol binnen ZoMa-Community, een platform van therapeuten vóór therapeuten. We organiseren bij- en nascholingen , workshops, retraites en intervisie.