Margriet

Durven zijn wie je werkelijk bent, dát is de basis voor een leven vol geluk, dat is vrijheid. Daarvoor mag je leren luisteren naar je hart en naar je intuïtie ღ

Je leven voluit Leven

De kans is groot dat je op mijn pad komt omdat je op zoek bent naar een bepaalde vorm van vrijheid. Dit vraagt moed en kracht. Je mag stappen gaan zetten om jouw doelen te bereiken en om oude patronen los te laten. Dit is dan ook mijn missie: jou weer laten ervaren dat je vrij bent om het leven voluit te leven. Ik begeleid je in het loslaten van hetgeen je belemmert om in je licht te staan. Mijn kracht zit in de combinatie van mijn sterk ontwikkelde intuïtieve vermogens, nuchterheid en een flinke dosis persoonlijke- en werkervaring.

Mijn pad

Mijn naam is Margriet Homma. Ik ben geboren in de Achterhoek. Naast vele mooie momenten heb ik pijnlijke gebeurtenissen meegemaakt. Daar ben ik dankbaar voor, ze hebben me uitgedaagd te ontdekken wie ik werkelijk ben. Ik woon met Willem en onze twee prachtige dochters (13 en 7) in Velp.

Mijn opstap naar holistisch werken gebeurde in een psychiatrische kliniek, waar ik 10 jaar heb gewerkt als social worker, behandelaar en behandel coördinator. Ik heb daar een holistisch werkende deeltijd mogen opstarten. Deze baan liet ik uiteindelijk los om mij volledig te richten op mijn bedrijf en het trainen van studenten in de opleiding tot holistisch therapeut.

Sinds 2014 werk ik als intuïtief ondernemer, holistisch/systemisch therapeut en Reiki Trainer in mijn bedrijf YunaCare.

Met veel passie train ik holistisch werkende coaches en therapeuten bij het starten van hun onderneming. Op intuïtieve wijze, want ondernemen is supergaaf als je dicht bij jezelf blijft. Dit doe ik in mijn 3-daagse cursus Creëer en Zet Neer! Daarnaast ben ik ontwikkelaar van YunaCards© Dit zijn inspiratie- en affirmatiekaarten, ten behoeve van coaching & persoonlijke ontwikkeling. En LiefLicht, een simpel en doeltreffend rouwritueel voor kinderen en volwassenen.

Holistisch Leven

Mijn visie is holistisch. Als mens besta je uit verschillende niveaus van holisme: je lijf, je mind, je emoties en je energielichaam. Al deze niveaus zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Om jouw fijnste leven te leiden, is het belangrijk om aandacht te hebben voor dit alles als geheel, in mijn coaching en trainingen staat dit dan ook centraal.

Mijn coachees en studenten omschrijven me als oordeelloos, liefdevol, intuïtief en nuchter. Met veel ruimte voor lichtheid en humor. 

Ik gun het jou dat jij de flow van het leven weer mag ervaren. Zodat je altijd vertrouwen en energie hebt om te doen wat jij het liefst doet ღ