YunaCards©

Sinds eind januari 2021 is er een nieuwe set YunaCards© uit, namelijk de kristallen & planten editie. Ze zijn te bestellen voor €19,95 (excl. verzenden) via mail naar margriet@yunacare.nl.
Deze set bestaat uit 50 affirmatiekaarten. Ze zijn bedoeld om intuïtief te gebruiken. Vraag om een inzicht en trek een kaart die jou aanspreekt. Ontdek dan welke affirmatie jou de komende tijd zal helpen, om te helen en te groeien.

Laat de woorden en de energie van de kristallen & planten goed op je inwerken. Deze positieve energiebommetjes zetten een proces bij jou in gang. Wat je aandacht geeft groeit, focus je daarom regelmatig op de boodschap van jouw kaart. Het kan zijn dat je weerstand voelt, deze kaart is dan een spiegel voor jou. Ik nodig je uit om de weerstand die je voelt te onderzoeken, om te ontdekken waar het vandaan komt. Door een lichtje op jouw schaduwen te schijnen, zal je steeds meer vrijheid ervaren. Zo kunnen de YunaCards je dagelijks ondersteuning bieden in jouw persoonlijke ontwikkeling. Je traint jezelf om een positieve mindset te ontwikkelen en weer verbinding te voelen met de liefdevolle kracht in jezelf. Ze helpen je herinneren dat je in elke situatie geluk en rust kunt ervaren: thuiskomen in jezelf.

Op veler verzoek wordt de eerste editie YunaCards© (Leven vanuit je Zijn) opnieuw gedrukt in april! Deze zijn dus ook weer te bestellen voor €19,95 (excl. verzenden).