Creëer & Zet Neer!

De 3-daagse Cursus Creëer & Zet Neer! Start je succesvolle onderneming

Heb jij ook zoveel zin om je holistische praktijk te starten? Kriebelt het, maar voel je je nog wat onzeker? Veel therapeuten zijn echte “mensen-mensen” en vinden ondernemen spannend. Maar wat nou als ik jou vertel dat ondernemen LEUK kan zijn? Ik leer jou graag intuïtief ondernemen, vanuit authenticiteit en flow. Stapje voor stapje neem ik je mee in het proces van het opstarten óf doorstarten van je onderneming. Juist in deze stressvolle tijd is er veel behoefte aan coaching (ook online!) en therapie. Een mooi moment om te starten dus!

Ben jij een ambitieuze student of afgestudeerd therapeut en droom jij van een eigen praktijk? Maar vind je het nog lastig om dit om te zetten in een concreet plan? Of heb je een praktijk en wil je die een bezielde boost geven? Speciaal voor jou heb ik deze 3-daagse cursus geschreven, zodat jij je droom vanuit flow daadwerkelijk realiteit laat worden. In een ontspannen setting ga je met een select groepje van maximaal 10 deelnemers aan de slag met jouw professionele praktijkplan. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en tips. Jij mag jouw licht gaan laten stralen, helemaal vanuit authenticiteit ღ

Voor wie:
Therapeuten in opleiding en afgestudeerde therapeuten.
Thema’s:
Visie creëren op therapeutschap en je onderneming, (visionboard, mindmapping), manifesteren, doelen stellen, maanfasen en edelstenen ter ondersteuning voor ondernemen vanuit flow, branding, marketing, praktische tips inzake boekhouding, verzekering, etc.
Inclusief:
Lunch, cursusmateriaal met stappenplan (zie bovenstaande thema’s) en ingesproken meditaties.
Investering:
€. 595,-
Wanneer:
Vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 april ’22 (3 hele dagen)
Waar: CCG De Liemers, Westervoort
Aanmelden:
margriet@yunacare.nl of PB

Deelnemers zeggen:
Nynke:
Dag lieve Margriet,
Na de heerlijke 3 daagse bij jou  Westervoort heb ik vandaag de inschrijving van de Holistische Boom bij de KVK gedaan. Heerlijk een eerste stap gezet. Vanaf vandaag weer verder met verder creëren en neerzetten van dat wat ik graag wil doen. En ja, de startdatum is op 4 november, nieuwe maan, dus ik mag lekker zaadjes planten en intenties zetten en doelen voor mijn praktijk stellen.

Het eerste zaadje:-) ik wil graag jouw YunaCards bestellen. Beide decks, als een startkadootje aan de praktijk. Bedankt voor je inspiratie, en je fijne positieve energie. Ik heb er van genoten en ben vanuit flow verder gegaan! ღ

Magalie:
Ik mocht mijzelf drie hele dagen onder dompelen in mijn eigen -zijn-
Een cadeau voor mijzelf. Drie dagen zonder ruis van buiten af, leerde ik te kijken en luisteren naar binnen.

Liefdevolle meditaties, tools, opdrachten, kennisuitwisseling, praktische informatie, verhalen maar vooral de begeleiding van Margriet zorgde voor een enorme transformatie.

Al mijn plannen en dromen aards gemaakt. Gekanaliseerd van dromen naar doen. Margriet zet je met humor, liefde, grote kennis, en oordeeloosheid in je kracht. Ik heb eindelijk mijn unieke zelf durven aankijken maar vooral door de steun van Margriet omarmd én neergezet!

Drie dagen om te koesteren. Hier is mijn bedrijf geboren en daar ben ik Margriet voor altijd dankbaar voor! ღ

Shirly:
Ik heb bij Margriet de cursus Creëer en Zet Neer gevolgd. Ondanks dat ik wist dat drie dagen met gelijkgestemden je onderdompelen in groei en je wensen omzetten naar iets tastbaars, magisch zou zijn, heeft de persoonlijke touch van Margriet onwijs veel betekend voor ieder die de cursus heeft gevolgd.

Er was zowel ruimte om als groep te delen maar Margriet zorgde ervoor dat iedereen individueel begeleid werd en wist precies te raken, dat wat nodig was om verder te groeien in je eigen proces.

Hoewel de praktische tip van een eigen bedrijf neerzetten zeer handig zijn, had ik persoonlijk nooit gedacht zo’n transformatie door te maken (wat mij persoonlijk veel meer waard is dat het proces van een bedrijf neerzetten) Deze persoonlijke groei heeft ervoor gezorgd dat ik de volgende stap heb durven zetten om mijn wens in vervulling te laten gaan.

Ik ben onwijs dankbaar dat ik mee heb mogen doen aan deze cursus en kan dit iedereen aanbevelen die nog enigszins twijfelt om zijn of haar droom van een eigen bedrijf in vervulling te laten gaan ღ

Michelle:
Lieve Margriet,
De drie daagse raad ik iedereen aan die wil groeien in zekerheid om te starten met een eigen praktijk.
Jij zorgt voor een hele fijne, veilige en prettige sfeer, waardoor we allemaal onszelf konden zijn.

Door meditaties, visualisaties, visiebord en belangrijke informatie m.b.t. het starten van een eigen praktijk kreeg ik in drie dagen alles wat ik nodig heb om mijn praktijk verder te ontwikkelen. Ik zit mede hierdoor in de flow en stromen de ideeën en creaties.

Ik heb jouw drie daagse al aan meerder mensen aangeraden. Keep up the good work. Jij maakt de wereld mooier! Zeker in deze bijzondere tijd.

Liefs en een dikke knuffel ღ

Janneke:
Na de opleiding tot holistisch therapeut te hebben afgerond, kwam ik op het punt ‘wat nu?’ De gedachte om een eigen praktijk op te starten leefde al langer, maar nu het moment daar was wist ik niet goed waar ik moest beginnen en hoe ik het precies wilde vormgeven. De 3-daagse cursus ‘Creëer en zet neer’ van Margriet bleek een uitkomst! In een kleine en fijne groep gingen we op de eerste dag aan de slag op een ontspannen en ongedwongen manier. Volledig intuïtief en met behulp van de prettige coaching van Margriet werd de richting duidelijk en begon het te stromen! Alles kwam uiteindelijk aan bod en sinds die 3 dagen staat mijn praktijk zoals ik die wil neerzetten compleet in mijn hoofd en hart. De cursus was de ‘kickstart’ die ik nodig had om alles in beweging te brengen en sindsdien ben ik druk bezig om het daadwerkelijk te realiseren. Dit geeft ontzettend veel energie en brengt me in de ‘flow’.
Margriet, ik ben je heel dankbaar voor deze waardevolle cursus en kan deze iedereen aanraden die een goede start wil maken met een eigen onderneming.
Liefs, Janneke ღ

Monique:
De 3-daagse cursus ondernemen “creëer en zet neer” is een echte aanrader voor mensen die graag een eigen praktijk willen beginnen maar nog niet goed weten hoe en wat. Maar ook als je al een praktijk hebt is het een zinvolle cursus. Wat ik het mooiste vond en tegelijkertijd ook heel belangrijk is, is dat je leert om vanuit je zielsmissie te werken. Hier werd ik enorm enthousiast van en voelde mijn energie stromen. Het maken van een visionboard en een mindmap was heel leuk om te doen en geeft veel inzichten en helderheid. De informatie over ondernemen met de flow van de maan en met edelstenen vond ik heel inspirerend. Hier ga ik zeker gebruik van maken. We zijn de cursus geëindigd met een elevatorpitch. Dit was spannend maar heel goed om te doen. Het naslagwerk bevat alle informatie van de cursus met veel tips en een handig overzicht met praktische informatie t.a..v het starten van je onderneming. Margriet geeft de cursus met heel veel liefde, passie en enthousiasme. Ze zorgt voor een veilige en gezellige sfeer waardoor je dicht bij jezelf kunt komen en kunt creëren en neerzetten vanuit de flow.

Lieve Margriet, ik ben je heel erg dankbaar. Het was magisch en heeft me (zelf)vertrouwen gegeven om mijn dromen waar te maken. Het is echt ongelooflijk wat de cursus in 3 dagen met mij heeft gedaan!
Ben je heel erg dankbaar!
Veel liefs, Monique ღ