Creëer & Zet Neer!

De 3-daagse Cursus Creëer & Zet Neer! Start je succesvolle onderneming

Heb jij ook zoveel zin om je holistische praktijk te starten? Kriebelt het, maar voel je je nog wat onzeker? Veel therapeuten zijn echte “mensen-mensen” en vinden ondernemen spannend. Maar wat nou als ik jou vertel dat ondernemen LEUK kan zijn? Ik leer jou graag intuïtief ondernemen, vanuit authenticiteit en flow. Stapje voor stapje neem ik je mee in het proces van het opstarten óf doorstarten van je onderneming. Juist in deze stressvolle tijd is er veel behoefte aan coaching (ook online!) en therapie. Een mooi moment om te starten dus!

Ben jij een ambitieuze student of afgestudeerd therapeut en droom jij van een eigen praktijk? Maar vind je het nog lastig om dit om te zetten in een concreet plan? Of heb je een praktijk en wil je die een bezielde boost geven? Speciaal voor jou heb ik deze 3-daagse cursus geschreven, zodat jij je droom vanuit flow daadwerkelijk realiteit laat worden. In een ontspannen setting ga je met een select groepje van maximaal 8 deelnemers aan de slag met jouw professionele praktijkplan. Hierdoor is er ruimte voor persoonlijke aandacht en tips. Jij mag jouw licht gaan laten stralen, helemaal vanuit authenticiteit ღ

Voor wie:
Therapeuten in opleiding en afgestudeerde therapeuten.
Thema’s:
Visie creëren op therapeutschap en je onderneming, (visionboard, mindmapping), manifesteren, doelen stellen, maanfasen en edelstenen ter ondersteuning voor ondernemen vanuit flow, branding, marketing, praktische tips inzake boekhouding, verzekering, etc.
Inclusief:
Lunch, cursusmateriaal met stappenplan (zie bovenstaande thema’s) en ingesproken meditaties.
Investering:
€. 550,-
Wanneer:
28, 29, 30 mei 2021 (3 hele dagen)Waar: CCG De Liemers, Westervoort
Aanmelden:
margriet@yunacare.nl of PB

Deelnemers zeggen:

Janneke:
Na de opleiding tot holistisch therapeut te hebben afgerond, kwam ik op het punt ‘wat nu?’ De gedachte om een eigen praktijk op te starten leefde al langer, maar nu het moment daar was wist ik niet goed waar ik moest beginnen en hoe ik het precies wilde vormgeven. De 3-daagse cursus ‘Creëer en zet neer’ van Margriet bleek een uitkomst! In een kleine en fijne groep gingen we op de eerste dag aan de slag op een ontspannen en ongedwongen manier. Volledig intuïtief en met behulp van de prettige coaching van Margriet werd de richting duidelijk en begon het te stromen! Alles kwam uiteindelijk aan bod en sinds die 3 dagen staat mijn praktijk zoals ik die wil neerzetten compleet in mijn hoofd en hart. De cursus was de ‘kickstart’ die ik nodig had om alles in beweging te brengen en sindsdien ben ik druk bezig om het daadwerkelijk te realiseren. Dit geeft ontzettend veel energie en brengt me in de ‘flow’.
Margriet, ik ben je heel dankbaar voor deze waardevolle cursus en kan deze iedereen aanraden die een goede start wil maken met een eigen onderneming.
Liefs, Janneke ღ

Monique:
De 3-daagse cursus ondernemen “creëer en zet neer” is een echte aanrader voor mensen die graag een eigen praktijk willen beginnen maar nog niet goed weten hoe en wat. Maar ook als je al een praktijk hebt is het een zinvolle cursus. Wat ik het mooiste vond en tegelijkertijd ook heel belangrijk is, is dat je leert om vanuit je zielsmissie te werken. Hier werd ik enorm enthousiast van en voelde mijn energie stromen. Het maken van een visionboard en een mindmap was heel leuk om te doen en geeft veel inzichten en helderheid. De informatie over ondernemen met de flow van de maan en met edelstenen vond ik heel inspirerend. Hier ga ik zeker gebruik van maken. We zijn de cursus geëindigd met een elevatorpitch. Dit was spannend maar heel goed om te doen. Het naslagwerk bevat alle informatie van de cursus met veel tips en een handig overzicht met praktische informatie t.a..v het starten van je onderneming. Margriet geeft de cursus met heel veel liefde, passie en enthousiasme. Ze zorgt voor een veilige en gezellige sfeer waardoor je dicht bij jezelf kunt komen en kunt creëren en neerzetten vanuit de flow.

Lieve Margriet, ik ben je heel erg dankbaar. Het was magisch en heeft me (zelf)vertrouwen gegeven om mijn dromen waar te maken. Het is echt ongelooflijk wat de cursus in 3 dagen met mij heeft gedaan!
Ben je heel erg dankbaar!
Veel liefs, Monique ღ