Ervaringen

Ervaringen van cursisten uit verschillende trajecten

Monique
De 3-daagse cursus ondernemen “Creëer en Zet Neer” is een echte aanrader voor mensen die graag een eigen praktijk willen beginnen maar nog niet goed weten hoe en wat. Maar ook als je al een praktijk hebt is het een zinvolle cursus. Wat ik het mooiste vond en tegelijkertijd ook heel belangrijk is, is dat je leert om vanuit je zielsmissie te werken. Hier werd ik enorm enthousiast van en voelde mijn energie stromen. Het maken van een visionboard en een mindmap was heel leuk om te doen en geeft veel inzichten en helderheid. De informatie over ondernemen met de flow van de maan en met edelstenen vond ik heel inspirerend. Hier ga ik zeker gebruik van maken. We zijn de cursus geëindigd met een elevatorpitch. Dit was spannend maar heel goed om te doen. Het naslagwerk bevat alle informatie van de cursus met veel tips en een handig overzicht met praktische informatie t.a.v. het starten van je onderneming. Margriet geeft de cursus met heel veel liefde, passie en enthousiasme. Ze zorgt voor een veilige en gezellige sfeer waardoor je dicht bij jezelf kunt komen en kunt creëren en neerzetten vanuit de flow. Lieve Margriet ik ben je heel erg dankbaar. Het was magisch en heeft me (zelf)vertrouwen gegeven om mijn dromen waar te maken.

Het is echt ongelooflijk wat de cursus in 3 dagen met mij heeft gedaan!

Ben je heel erg dankbaar! Veel liefs, Monique

Jolijn
De cursus Creeër en Zet Neer heeft mij ontzettend veel gebracht. Ik wist en voelde door de opleiding holistisch therapeut dat ik klaar ben voor de volgende stap, het opzetten van mijn eigen praktijk. Dit voelde ik al een tijdje maar was het telkens voor mij uit aan het schuiven omdat ik niet goed wist wat er allemaal op mij af zou komen, had geen mensen in mijn omgeving die een eigen onderneming hebben waarmee ik zou kunnen sparren en voelde mij niet zelfverzekerd genoeg om echt in ‘actie’ te komen.

Toen ik op Facebook de uitnodiging van de cursus voorbij zag komen voelde ik dat de cursus iets voor mij zou zijn. Dit gevoel klopte volledig! Ik kwam vol bedding, vertrouwen, inspiratie, energie en zin om te starten met mijn eigen praktijk uit de cursus. De cursus zit fijn en goed in elkaar, alle aspecten op zakelijk (inschrijven bij Kvk, website e.d) en persoonlijk (talenten, blokkades, visie e.d.) vlak. Vanuit je intuïtie en flow ga je aan de slag met het stap voor stap creëren van je eigen praktijk.

Margriet is een liefdevolle trainer, die weet waar ze het over heeft, intuïtief erg sterk is, goed aan kan sluiten bij de ander, nuchter is en veel humor gebruikt. Bij Margriet voel je dat je goed bent zoals je bent waardoor je vanuit je hart en intuïtie aan de slag kunt met het creëren en neerzetten van je eigen praktijk. Ik ben erg blij en dankbaar dat ik mee heb mogen doen aan deze cursus en ga nu vol enthousiasme aan de slag met het opzetten van mijn eigen praktijk. Dankjewel lieve Margriet en medecursisten.

Manon
Er is geen verschil waar je vandaan komt. Het belangrijkste is vandaag. De dag dat je binnen stapt en samen met andere toch dicht bij jezelf blijft. Er zit een duidelijke lijn in de 3 dagen die mij toch een vorm van houvast geeft waar ik goed op teer. Daartussen zit een heel kleurenpalet die je invult op je eigen manier. Want deze cursus geeft je alle ruimte om je eigen kern te zien, voelen en ervaren. 

Het maakt niet uit dat je denkt dat je geen overzicht hebt. Of dat je bang bent dat er niets tot je gaat komen. Want doordat er in stappen letterlijk en figuurlijk wordt stil gestaan komen antwoorden op vragen. En maak je visueel wat stiekem er altijd al was.

Margriet weet al geen ander om een ontspannen sfeer te creëren. Zonder overdreven zenheid of zonder geiten wollen sokken gezemel. Nee, ze brengt licht en ruimte en hilarische momenten waarin je lacht om jezelf en ook om de ander. Net als alle grote doorbraken of momenten gaat het niet om het einddoel. Maar om het begin. En deze cursus is een mooie start♡

Lydia
Op aanraden van een vriendinnetje heb ik bij Margriet de cursus reiki 1 en reiki 2 gedaan. Voor mij heeft dit mijn leven echt op een hele positieve manier veranderd. Ik was alleen maar bezig met werk, kon mijn rust niet vinden was altijd op zoek naar bevestiging van anderen dat ik goed genoeg was. Margriet heeft me laten zien dat ik weer mag vertrouwen op mijn eigen gevoel. Ze is lekker nuchter, ze straalt, lacht en geeft ontzettend veel liefde. Haar groepen zijn kleinschalig waardoor de cursus heel persoonlijk en veilig is. Ik voelde me gelijk op mijn gemak bij Margriet, terwijl alles helemaal nieuw voor mij was. Ze heeft mij geïnspireerd om mijzelf op dit vlak nog meer te ontwikkelen. Vanaf deze zomer volg ik daarom nu de opleiding tot holistisch therapeut. Ik hoop dat ik nog veel les zal krijgen van Margriet. Ze is een waanzinnige reiki trainer, een steengoede holistisch therapeut maar bovenal een heel fijn en warm mens!

Dick, Ede
Licht en liefde zijn de sleutels naar genezing. En met dat licht en met die liefde en haar bijzondere gave is Margriet in staat je te helpen. Ze brengt je chakra’s weer in evenwicht, zodat het lichaam waarin je tijdelijk woont, weer in balans komt. Zeker als je zelf spiritueel/ energetisch en hooggevoelig bent wordt je vaak geconfronteerd met het goede maar zeker ook met het slechte. Zij leert je daar mee om te gaan en verwijdert met haar holistische gave de sluiers die jouw licht dimmen en brengt je weer terug tot je zelf. Margriet, je bent een bijzondere vrouw.

Ellen, Arnhem
Ik heb Margriet ervaren als een warm invoelend mens, totaal geen moeite gehad om mijn verhaal te vertellen,  want ik voelde meteen dat dit bij haar kon. Het was een warm bad. De behandeling was heerlijk. Ze is enthousiast,  kundig en heel liefdevol, ik ga er zeker vaker heen. Bedankt Margriet!

Claudia, Veenendaal
Ik kwam bij Margriet, omdat ik zelf de opleiding voor holistisch therapeut volg en nieuwsgierig was hoe nu zo’n hele behandeling zou gaan. Ik heb zelf een hoop meegemaakt en ben gaan geloven in een aantal gedachtes waardoor ik mezelf fysiek en psychisch niet okay voelde. Margriet heeft me met twee behandelingen weer de goede richting op gekregen. De behandelingen voelde fijn, vertrouwd en de gesprekken waren heel verhelderend. Ik geloof dat ik maar snel nog een keertje langs moet gaan voor mijn periodieke APK

Silvia, Loo
Lieve Margriet, bij jou heb ik de reiki 1 en 2 cursus mogen volgen. Ik wilde dit eigenlijk al heel lang, maar ik durfde telkens de stap niet te zetten. Totdat ik bij jou terecht kwam voor een reiki behandeling voor mezelf, wat voelde dat fijn, je voelde precies wat er speelde en gaf mij het vertrouwen om oa deze cursus te gaan doen. Heel fijn was het dat je de mogelijkheid bood om dit met een klein groepje te doen. Je ontving ons altijd even hartelijk en begeleide ons op een hele fijne, ontspannen manier. Dankjewel, lieve groet Silvia

Ellen, Veenendaal
Ik kijk altijd uit naar een afspraak bij Margriet. Ik krijg de volledige focus en voel me altijd op mijn gemak. En dat met de nodige dosis humor! Toen ik echt niet lekker in mijn vel zat, kwam ik er als de ‘oude ik’ weer naar buiten. Erg fijn! Ik raad het iedereen aan.

Nicole
Reiki 1 en 2, het hele jaar zat ik al een beetje van, zou ik nou wel of zou ik nou niet. Overtuigingen als, je bent er nog niet klaar voor, je hebt al zo veel geprobeerd, waarom zou dit nu helpen etc., weerhielden mij om nu echt de stap te zetten. In juni was het zo ver, ik ging googlen naar een reiki 1 cursus en kwam bij Margriet uit. Na een heel warm gesprek over wat reiki mij zou kunnen brengen, heb ik de knoop doorgehakt en ben ik de eerste cursus gaan doen in een klein groepje, wat heel fijn was.
Het moment dat ik het ZoMa-Opleiding centrum in Westervoort binnenliep, was het alsof de rust zelf over me heen viel. Alles was zo liefdevol en met aandacht ingericht dat ik al helemaal in de sfeer kwam. Margriet zorgde ervoor dat het een warm bad was waar ik in kwam. Met humor en liefde geeft ze de cursussen en met ruimte voor vragen en tips. Na de inwijding kon ik alleen maar voelen: dankbaarheid en thuiskomen, licht, licht en nog eens licht. Het cursusmateriaal is duidelijk, en de rest is oefenen. De terugkomdag is fijn. Ik zou misschien als enige tip willen geven om misschien ook open oefenavonden te organiseren? Na een paar maanden ging ik maar weer wikken en wegen of ik reiki 2 zou doen. Voor financiële redenen wou ik het misschien ergens anders doen, maar dat heb ik niet gedaan. Dit kwam omdat ik me bij Margriet veilig, warm en krachtig voelde en een hele goede en liefdevolle ervaring heb gehad. Dat is meer waard dan wat dan ook.
Reiki 2 vond ik heel leuk met de symbolen, ook deze inwijding was fijn en sterk! Ik ben de symbolen vaak aan het tekenen om ruimtes te zuiveren en teken ze ook op friet en cordon bleu’s haha 😉
Ik kan iedereen aanraden om Reiki te gaan doen, omdat het echt een cadeautje is aan jezelf en wanneer je je even verdwaalt en verward voelt, het je helpt te herinneren wie je in werkelijkheid bent. Margriet, je bent een lieve schat, krachtig en dank je wel dat je het vertrouwen in iedereen uitstraalt. Je houdt van je ‘werk’ en ik ben dankbaar dat ik de cursus bij jou heb gedaan.
Veel liefs, Nicole

Anouk, Lochem
Vanwege paniekaanvallen, mijn financiële situatie en onzekerheid over of een nieuwe opleiding starten wel een goed idee is, heb ik een aantal behandelsessies gehad bij Margriet. Op deze manier heb ik kunnen ervaren wat Reiki met mij doet. Ik heb Margriet daarbij ervaren als een liefdevolle therapeut, die betrokken is en die je niet zal veroordelen. Tegelijkertijd durft ze de vinger op de zere plek te leggen. Wat niet prettig is, maar wel goed.

De behandelingen van Margriet heb ik als een inspannende ontspanning ervaren. Daarbij zit de ontspanning in het krijgen van Reiki. Doordat je ontspant, met behulp van Reiki, kunnen pijnen, emoties, spanningen en (negatieve) gedachten naar boven komen. Het inspannende gedeelte is dat je al deze ‘blokkades’ toelaat, zodat ze verwerkt kunnen worden en de energie weer door je lichaam stroomt. Je gaat je weer ‘thuis in jezelf’ voelen. De blokkades kunnen heftig aanvoelen, maar Margriet helpt je er stap-voor-stap doorheen.

Naast Reiki kun je nog allerlei andere methodes tegenkomen die het proces ondersteunen om thuis te komen in jezelf. Voorbeelden hiervan zijn het inzetten van edelstenen en klankschalen bij de Reikibehandeling, maar ook het inzetten van familie-opstellingen tijdens een behandelsessie. Na de behandeling van Margriet voelde ik mij gesteund en voelde ik mij weer meer in mijn kracht staan (meer thuis). Sinds deze behandelingen heb ik, tot nu toe, geen paniekaanvallen meer gehad. Voor mij een hele winst en verademing.

Deze ervaringen bij Margriet en de innerlijke behoefte om nog meer thuis te komen in mijzelf, hebben mij doen besluiten om de opleiding tot Holistisch Therapeut te gaan volgen. Wat in jezelf speelt is een proces van bewustwording. Ook nu kan ik op de ondersteuning van Margriet rekenen, maar dan in de vorm van mentor. Heel fijn!

Marij
Dank voor de bijzondere sessie van vandaag. Ondanks dat het heftig was voelt het als een cadeau dat ik bij je was. Ik vind je echt een zeer kundige fijne liefdevolle krachtige coach. Dank je voor de intense boodschap van vandaag.
Liefs, Marij

Gaby, Wageningen
Voordat ik bij Margriet kwam stond ik verstijfd op een kruispunt. Ging ik linksaf, ging ik rechtsaf of rechtdoor? Ik wist het niet.

Na het eerste gesprek was het voor mij duidelijk. Dit is wie ik ben en deze afslag moet ik nemen. Margriet zette in het licht wie ik werkelijk ben. Margriet is een warme persoonlijkheid met een groot empathisch vermogen. YunaCare is een warme liefdevolle plek, waar in het licht word gezet wat er mag zijn.

Sanne
Ik heb bij jou Reiki 1 en 2 gevolgd. Ik wist niet zo goed wat ik er van kon verwachten maar het heeft een wereld voor me geopend. Jouw liefdevolle aandacht, samen met je nuchtere kijk en humor, heb ik als heel waardevol ervaren. Je bent een heel ervaren en intuïtief persoon, heel inspirerend. Ik durfde volledig op je te vertrouwen. Ik gebruik de Reiki energie nu bijna dagelijks, ik begrijp nog steeds niet hoe het werkt maar geniet er maar gewoon van! Ik kom graag ook eens bij je voor persoonlijke coaching of een behandeling!

Astrid
De Reiki 1 en Reiki 2 cursus heb ik bij Margriet gevolgd. Fijn klein groepje in warme sfeer. Margriet legt duidelijk uit, geeft voldoende tijd om te oefenen. Ook na het oefenen krijgt iedereen de gelegenheid om te delen wat je ervaren hebt. Ze stemt zich goed af op de groep. Ik vond het bijzonder om mee te maken en ik kijk uit naar de Reiki Master, want die wil ik ook nog volgen.

Paula, Arnhem
Ik ben 3x bij Margriet geweest en dit heeft mij veel helderheid gebracht. Margriet is een vlotte, open, doortastende en snel tot de kern komende coach . Ze had verfrissende coach- oefeningen, die veel inzicht gaven en ook in de weken er na doorwerkte. Daarnaast was het zo fijn dat “alles” werd meegenomen, mede door de reiki behandeling: lichaam, hoofd en geest.

Wil je echt ergens aan werken, wil je verder komen, is het tijd om in actie te komen? Ga naar Margriet!

Vera, Brummen
Liefdevol en warm! Zo ervaar ik jou! Ik kom vaak met een nerveus gevoel binnen, en ga altijd met meer vertrouwen de deur uit. Jij raakt de juiste plekken! Jij voelt zoveel aan, maar jij daagt mij uit om het zelf uit te spreken zodat het inzicht een plek kan krijgen. Sparren met Margriet! J Op een respectvolle en speelse wijze! Vertrouwen. dat is toch wel het sleutelwoord! Het vertrouwen dat jij uitstraalt! En steeds weer stukjes vertrouwen en inzichten die je mij mee geeft. Vertrouwen in wat ik voel! Vertrouwen in het pad dat ik mag bewandelden!
Ik ben blij dat ik zoveel van je mag leren! De reiki 2 cursus was ook heel tof! Er is altijd die verfijnde energie. Ben blij dat ik mocht ontvangen en dat ik met je mocht delen! 🙂

Manou
Enige tijd geleden was ik op zoek naar een cursus ‘Reiki’. Na veel zoeken op internet kwam ik jouw website tegen. Het sprak mij meteen aan en het voelde ‘goed’ ten aanzien van alle andere websites. Dit alles werd bevestigd na ons eerste mailcontact. Zowel Reiki 1 als Reiki 2 heb ik bij jou mogen volgen. Jij bent een warm en bovenal open persoon, maar ook ‘nuchter’. Voor in de toekomst hoop ik ook mijn Reiki 3 bij jou te mogen behalen. Margriet, bedankt voor alle adviezen en wijsheid die ik van jou heb mogen leren!

Mariska Kolkman, Groenlo
Recentelijk heb ik mijn eerste inwijding gehad in de Reiki. Ik ben helemaal enthousiast!
Na een beetje rondspeuren op het internet hebben we gekozen voor Margriet Homma van YunaCare. Met zijn tweeën zijn we op bezoek gegaan bij Margriet voor onze Reiki cursus eerste graad. In het begin vond ik het best spannend, ik ben totaal geen zweverig typ…Mijn spanning verdween meteen bij binnenkomst, met warmte zijn we ontvangen.

Tijdens de cursus hebben we veel besproken en veel uitleg gekregen, ook werd er aandacht besteed aan de geschiedenis achter Reiki. Dit vond ik heel prettig, zeker voor mijn beeldvorming. Tijdens de cursus werd er afwisselend verteld en in de praktijk gebracht.

Mijn gedachtes “dit gaat mij nooit lukken, dus ik kijk wel even hoe jullie het doen” verdwenen ook snel. Je leert elkaar ook echt kennen tijdens de cursus. Zo kwamen er ook onderwerpen ter sprake waar voor mij heel veel herkenning in zaten. De herkenning gaf mij ook zelfvertrouwen, in het doen en denken.

Thuis doen de kids nu graag mee met mama, met de woorden “kom uit Reiki Reiki” legt mijn dochter van 4 haar handen bij mijn zoon van 6 op zijn schouders of rug. De liefde, zo voelt het, die ze op deze manier aan elkaar tonen is heerlijk om te zien.
De cursus bij Margriet heeft mij veel positiviteit gebracht, ik kijk er naar uit om in de toekomst vervolg cursussen te volgen bij Margriet.

Pascal Claudia, Westervoort
Ik heb de Reiki 1 cursus als heel prettig ervaren. Het voelde het heel vertrouwd en persoonlijk. Ondanks mijn jarenlange ervaring met andere healingstechnieken was dit toch weer nieuw voor mij. Ik heb er zeker wat aan gehad en andere tools geleerd. De mooiste ervaring was voor mij de terugkomdag. Ik gaf een healing aan de andere cursist en Margiet zag echt wat ik deed. Ze zag dat ik kleuren aan het opvullen was en bij het balanceren van de chakra’s zag ze dat ik alles met goud opvulde. Voor mij was het zo bijzonder dat iemand echt zag wat ik aan het doen was. Dit was voor mij echt een kippenvel momentje. Nogmaals dank lieve Margriet voor deze twee dagen met mooie ervaringen.

Mark, Zevenaar
Margriet wat ben ik blij dat ik jou heb leren kennen, ik noem je een lichtstraal! Niet alleen straal je zelf, maar je laat je licht ook schijnen op precies datgene wat uit de schaduw mag komen. Dat doe je warm en professioneel. Wat een kennis en kunde, dankjewel!

Marieke, Lobith
De eerste keer dat ik bij Margriet kwam was ik helemaal op. Ik had echt nergens meer energie voor. Bij binnenkomst voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Ik heb ook weinig hoeven te vertellen want ze voelde al veel dingen aan. Dit vond en vind ik nog steeds erg prettig. Tijdens het consult kwamen er ook bepaalde dingen naar boven waar ik onbewust veel last van had en wat Margriet voelde. Door mij te behandelen en het er over te hebben kon ik dingen los laten. Ik ging dan ook rustig en met meer energie weer naar huis. Die nacht heb ik zeer diep geslapen wat al een poos geleden was. De tijd erna kon ik dingen makkelijker los laten en had ik weer energie voor tien.
Ondertussen alweer een keer geweest en het blijft heel fijn om rustiger, energieker en met wat minder ballast weer naar huis te gaan.

Leonie, Neede
Ik heb in juli 2017 samen met een vriendin de reiki-1 cursus gevolgd.
We hadden op verzoek een cursus met zijn tweeën , wat ik heel prettig vond dat dat kon.
Alles werd duidelijk uitgelegd en we hadden overal ruim de tijd voor.
Het was een fijne, bijzondere ervaring!

SC, Westervoort
Een paar maanden geleden heb ik wegens een moeilijke situatie die voor mij heel stressvol was, contact opgenomen met Margriet. We hebben e.e.a. eerst telefonisch besproken en zij maakte daarna op korte termijn tijd voor me.

Ik heb Margriet als een hele fijne en warme behandelaar ervaren. Haar intuïtieve en betrokkene werkwijze en haar ontspannen en sympathieke uitstraling vond ik heel aangenaam en ik voelde me heel snel op mijn gemak bij haar.

Ik wilde graag meer met Reiki doen en mijn inwijdingen voor Reiki 1 en 2 herhalen en ik heb besloten dit bij Margriet te doen, wegens haar voelbare liefde voor Reiki, iets wat zij dagelijks toepast in alle facetten van haar leven en ontwikkeling.

Ik kan Margriet van harte aanbevelen zowel voor Reiki behandelingen als voor cursussen. Thanks lieve Margriet

Rosa, Nijmegen
Ik kwam bij Margriet van YunaCare terecht voor verschillende fysieke klachten. Stapje voor stapje zijn we er achter gekomen wat de oorzaak van deze klachten waren en zijn we hiermee aan de slag gegaan. Margriet is heel open in contact, ze vindt niets raar en je kan zelfs met haar lachen. Ik voel me nu veel beter. Zit beter in mijn vel en weet nu ook wat mijn missie is. Ook ben ik nu goed op weg om mijn missie te kunnen leven, iets wat ik niet zonder Margriet gedurfd had. Ik kom zeker af en toe terug.

Daisy, Leuth
Toen ik voor de eerste keer bij Margriet kwam voelde het alsof ik haar al heel lang kende. Ik kom geregeld bij Margriet voor een apk-tje zoals ik het noem

Zij kan mij echt weer even helpen om op het juiste pad te blijven door mij te coachen. Met aandacht en liefde denkt ze met je mee en geeft ze fijne tips waar je mee verder kan. Haar Reiki behandeling is ook super fijn, je voelt je daarna echt weer in balans. Ik ga altijd naar huis met een blij gezicht en inzichten waar ik echt iets mee kan! Dankjewel lieve Margriet.

Simone, Batenburg
Jij maakt de deur open en jouw warme en liefdevolle uitstraling zorgen dat ik mij meteen heel ontspannen voel. Ik heb jou gevraagd of jij mij kan ondersteunen en kan helpen om een opening te krijgen in de blokkades die ik in mijn lichaam en in mijn energie voel. Door deze blokkades voel ik, dat ik niet volop kan leven vanuit mijn eigen kracht. Tijdens de intake voel ik mij erg veilig en door jouw manier van vragen stellen kan ik goed verwoorden waar en wat mijn blokkades met mij doen. Dan mag ik op de behandeltafel gaan liggen en voel ik de intense warme energie uit jouw handen op mijn lichaam. Ik ervaar dit als erg prettig. De behandeling voelt intens er gebeurd van alles in mijn lichaam en in mijn energie. Na de behandeling voel ik mij echt heel veel lichter, vrolijker en dichter bij mijzelf.

Gevoel van dankbaarheid in mij naar jou, omdat ik in deze fase even de hulp en ondersteuning kon gebruiken om door de blokkades heen te kunnen komen. Als mensen erover denken om zich door jou te laten behandelen zou ik zeggen: Ga naar Margriet voor een behandeling, het is een intens mooi cadeau aan jezelf.

Dankjewel lieve Margriet voor wat jij hierin voor mij hebt betekend!

Vera, Zevenaar
Voor een holistisch coaching traject kwam ik uit bij Margriet. Wat een fijne en verhelderende ervaring. Ik heb vele nieuwe inzichten gekregen waar ik mee verder kan. Ik ervaar meer rust, kracht en Eigenwaarde. Dankjewel Margriet.

Jan, Arnhem
Op het moment dat ik even niet meer verder kon, kwam ik op de prettige website van YunaCare terecht. Al gauw was de afspraak gemaakt en de ontmoeting met Margriet heeft mij op alle levensgebieden veel goeds opgeleverd. Ik voel me niet langer bekneld in mijn leven, ik ervaar weer vrijheid en keuzemogelijkheden. Inspirerend en bevrijdend!

Riek, Westervoort
Na een aantal jaren zoeken naar iemand, die mij wil helpen om mijn probleem op te lossen en tig malen aangegeven te hebben dat ik ten einde raad ben, en dat mijn lichaam het niet langer vol houdt ben ik bij Margriet terecht gekomen. Al bij het intake-gesprek voelde ik dat er een zware last van mijn schouders viel, omdat er nu eindelijk iemand was die mijn klachten serieus nam.

Ook de Reiki behandeling sloeg meteen aan, mijn hoofd stopte meteen met draaien en bij mijn zonnevlecht voelde ik dat er een zware baksteen naar beneden viel. Na deze behandeling voelde ik voor de eerste keer van mijn leven, de muziek keihard mijn buik binnen komen. Ik vond dat doodeng maar tegelijk wist ik dat Margriet al bij de behandeling inderdaad een zware steen bij mijn zonnevlecht heeft laten vallen.

Michel, Arnhem
Voor ik Margriet leerde kennen was ik diep emotioneel en ik liep vast in gedachten. Ik kon niets een plek geven. Mijn levensenergie was even op en ik was het overzicht kwijt in werkelijk alles. Precies op het juiste moment trof ik Margriet. Ik ben zo erg blij dat YunaCare op mijn pad is gekomen, want ik ben van angst naar liefde gegaan. Ik kan alles plaatsen, ik voel liefde voor mijzelf en naar anderen toe. Ik kan blokkades nu zelf opheffen en heb weer overzicht.

Ik voel me geïnspireerd en heb levenszin. Van Margriet zie, voel en leer je alles, op psychisch, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied. Er zit zelfs een vleugje humor bij..hoe mooi. Natuurlijk komen er nog vast blokkades, maar nu weet ik ermee om te gaan. Ik kan het eindelijk zelf, met name omgang met emoties en mijn gedachten plaatsen. Ik mag er zijn, ben een mooi mens en ik voel mij nu 1000 maal beter. Ik ben je voor altijd dankbaar met heel mijn hart, ik ga stralend verder en mijn passie volgen. Tot gauw Lieve Margriet.

Annelie, Ommen
Ik heb de coaching van Margriet ontzettend fijn gevonden. Ik dacht dat ik wel wist wie ik was en waar ik voor stond, maar hier kun je Margriet niet mee voor de gek houden. Ze heeft me geleerd om me bewust te zijn van mezelf, van mijn gedachten en gevoelens. Ik ben nu veel bewuster gaan leven, geniet intenser en kan moeilijke momenten of ergernissen omzetten in leerpunten. Margriet stelt rakende kritische vragen maar altijd zonder oordeel! Ze kan helpen om de warboel in je hoofd te structureren. Heeft constant interesse in jou, jij bent het middelpunt. Alles wat ze doet, doet ze met een dosis positiviteit. Hierdoor krijg je echt een boost die je constant weer zelfvertrouwen geeft en zorgt dat je weer bij haar aanklopt als er iets is. Margriet heeft een heel rustige houding en is open, en met humor laat ze het traject een ontzettend fijne ervaring zijn. Margriet, dankjewel!

Natasja, Apeldoorn
Ik heb zeer goede ervaringen met Margriet Homma als energetisch therapeut en holistisch coach. Tijdens de intake heeft Margriet “the botlleneck” snel helder wat fijn is want dat geeft overzicht en in mijn geval bevestiging. Hier worden praktische en goede handvatten op uit gezet, wat ik zelf erg belangrijk vind. Zo kan ik invloed uitoefenen op datgene waar mijn invloed ook daadwerkelijk ligt. Dit geeft rust, ruimte en zet me in mijn kracht! Ik ervaar Margriet als: Oprecht, zeer betrokken, Liefdevol, professioneel en iemand die heel goed aansluit bij haar cliënten. Voor mij is dit de basis van goede hulpverlening. Ik kan dit iedereen aanraden, sterker nog ik gun het iedereen. Het is een verrijking een geschenk aan jezelf als mens.

Rianne, Keijenborg
Graag wil ik je nogmaals bedanken voor je liefde volle behandelingen! Ten eerste was je “live” behandeling heel bijzonder! Wat een kracht jij hebt, en wat een gevoel dat geeft zoals je mij behandelde, super! Ik vind het verbazingwekkend dat jij de emotionele knopen weet te vinden waarvan ik zelf niet meer had gedacht dat ik ze zou hebben en het me zou raken, maar dus blijkbaar ergens diep in mij toch nog verstopt zaten. Ben blij dat die knopen nu weg zijn, ik voel me opgelucht, er is ruimte gekomen. Bijzonder hoor. Ook de nabehandeling op afstand was erg goed! Ik was eerst wel een beetje giechelig en sceptisch misschien, gek hoor om op een afgesproken tijdstip op de bank te gaan liggen met een rustig muziekje en maar wachten tot ik je zou gaan voelen. Maar echt, hoe raar is het dan om toch ineens jou aanwezigheid te voelen en te merken dat jij mij aan het behandelen bent! En wat een rust kwam er over me heen, weer rust in mijn hoofd en een geordend hoofd is erg prettig! Nu een tijdje later, merk ik aan mijzelf wat het met me gedaan heeft, dat ik krachtiger ben, meer besluitvaardig en minder zwaar hoofd. Ook mijn hoofdpijn is verdwenen. Maar ja ook niet zo gek na alles wat jij daar in hebt opgeruimd dat er ruimte is gekomen en dus mijn hoofd lichter is en de hoofdpijn weg. Ook heb ik weer energie en echt zin in bepaalde dingen. Fijn hoor! Vandaar dat ik je toch even dit bericht wil sturen en je wil laten weten dat door jou behandelingen, ik weer een ander mens ben. En een gelukkig mens met veel nieuwe inzichten en weer zin heb om dingen aan te pakken. Dus lieve Margriet, BEDANKT! Als ik nog eens in de “knoop” raak kom ik graag nog een keer bij je terug, ik weet je te vinden.

Willem, Arnhem
Ik heb zeer prettige ervaringen met Margriet. Ze werkt heel intuïtief en professioneel. Tijdens de behandeling weet ze al snel een kalm gevoel bij me naar boven te brengen. Vroeger was ik nog sceptisch over Reiki. Maar Margriet heeft me laten zien dat het werkt. En hoe, het is niet alleen prettig maar ook voelbaar helend. Haar holistische aanpak is ook verre van zweverig. Ze wist bij mij heel goed aan te voelen waar blokkades zitten. En na een aantal behandelingen voel ik de energie ook echt beter stromen. Ze heeft me ook geholpen om tot nieuwe inzichten te komen. Inzichten die ik nu bijna dagelijks gebruik en bijdragen aan een prettige manier van leven. Ze heeft niet alleen gevoel voor wat ze doet. Ze heeft ook echt oog voor wie je bent. En dat is misschien nog wel het belangrijkste! Bij Margriet ben je geen nummer maar een waardevol mens. Vol met mogelijkheden en talent. Ze helpt je vooral om dat weer bij jezelf te herontdekken. Ik kan haar zeker aanraden! Voor iedereen die met zichzelf in de knoop zit of tegen blokkades aanloopt. Al is het maar om weer even helemaal op te laden. Ze heeft mij in ieder geval veel goeds gebracht!

Eva, Amsterdam
Het coachen van Margriet heb ik als zeer prettig ervaren. Ik voelde dat ik echt centraal stond en dat Margriet er alles aan deed om zo goed mogelijk bij mij aan te sluiten, wat overigens erg goed is gelukt. Daarnaast vind ik haar zeer toegankelijk, is ze oprecht indien je haar mening vraagt en duidelijk in wat ze bedoelt. Dit vind ik het meest prettig aan haar manier van coachen. Gedurende de maanden werd de coaching minder intensief, omdat ik veelal de kans kreeg om zelf te ontdekken. Echter bleef Margriet geïnteresseerd en betrokken en wist ik dat ik altijd op haar terug kon vallen, indien ik er zelf niet meer uitkwam. Tijdens dit traject heb ik geleerd om te denken in mogelijkheden en heb ik op eigen kracht veel leerervaringen opgedaan. De aspecten waar ik moeite mee had, wist Margriet met haar positieve, energieke, maar ook kalmerende houding om te zetten in een mooie uitdaging die wij samen volbracht hebben! Voor iedereen, met wat voor een hulpvraag dan ook, is Margriet de juiste persoon om naar toe te gaan!

Engelien, Vorden
De Reiki behandelingen en het delen van de belevingen daarvan heb ik als erg ontspannend en verhelderend/bewust wordend ervaren. Na een aantal behandelingen zijn blokkades verminderd en voel ik me bevrijd en lichter.

Margriet heeft een prettige, oprechte, respectvolle, en soms als het toelaatbaar is humorvolle, benaderingswijze.

Wellicht ben ik als moeder bevooroordeeld, maar ik kan haar behandelingen oprecht aanbevelen! Dank je wel, lieve dochter.

Danielle, Vorden
De Reiki behandelingen van Margriet zijn fantastisch. Met veel passie laat ze de energie stromen. Heel fijn zijn ook de adviezen die ze geeft en waarmee ik zelf tot nieuwe inzichten ben gekomen.

Ik voel me nu, na een aantal behandelingen, een stuk lichter, opgeruimder.

Floor, Deventer
Ik heb hele prettige ervaringen met Margriet. Zij heeft me een periode intensief gecoacht. Dit heeft mij zeer veel gebracht, ze heeft me geholpen mijn leervragen te ontdekken en deze zo mogelijk te erkennen en herkennen. Ze heeft me, met behulp van bepaalde technieken, enorm geholpen te reflecteren en zo het inzicht in mijzelf te vergroten. Doordat ze mijn knelpunten en vooral mijn emoties uitstekend aanvoelde, voelde het vertrouwd en verliepen onze gesprekken soepel en ontspannen.   Wat ik vooral prettig vind aan haar benadering is dat ze dingen constateert of opmerkt, zonder daar een waardeoordeel aan toe te voegen. Hierdoor had ik het gevoel dat ik vrij was mezelf te uiten, waardoor het ook echt wat oplevert. Ik heb het jaar waarin we samen het traject hebben doorlopen veel geleerd over mezelf en ik pluk hier nog steeds elke dag de vruchten van. Vaak onbewust, maar soms ook bewust.  Haar houding is aangenaam, vriendelijk en open. Daarnaast heb ik duidelijk gemerkt dat ze veel inhoudelijke kennis bezit over verscheidene problematieken en in te zetten methodes. Ik zou haar zeker aanbevelen!